Izvor: Kurir
14.07.2021 u 11:41
0

Dr Šekler ZGRANUT onim što je čuo od mladog antivaksera

Doktor Milanko Šekler, virusolog i mikrobiolog, komentarisao je metode podsticanja vakcinacije naročito kod mladih.

Naveo je primer Beča, koji je uveo obavezu pokazivanja potvrde o vakcinaciji ili PCR testa za odlazak kod frizera ili ulazak u gradski prevoz, a pomenuo je i razgovor sa „antivakserom“ koji ga je ostavio bez teksta.

-Nedavno sam sreo jednog mladića koji mi je rekao da će se vakcinisati tek kada vakcinacija bude bila obavezna. Pitao sam ga zašto tek tada, a on je rekao da čim još uvek nije obavezna, znači da pandemija nije ozbiljna. Nisam znao šta da odgovorim, izbio mi je sve argumente- rekao je dr Šekler.

VAŽNO:

HAOS U BEOGRADU! GORI MAGACIN NA DORĆOLU: Na licu mesta šest vatrogasnih ekipa!

VELIKI PROBLEMI I ZA TURSKI TURIZAM: Kipar zabeležio najviše obolelih od početka epidemije

DANAS VEOMA TOPLO: Temperatura i do četrdeset stepeni!

DANAS SU SVETI VRAČI! Posvetite se molitvi – ali OVO nikako ne radite!

On dodaje da je logično da se zdravstveni radnici obavezno vakcinišu.

-Meni je logično da budu zaštićeni u kontaktu s pacijentima, ne daj Bože ako se inficiraju od kovida, završe u bolnici ili umru, oni na taj način ugrožavaju zdravstveni sistem- rekao je on.

Jedna od metoda podsticanja vakcinacije je i uslovljavanje ulaska u zatvorene objekte potvrdom o uredno obavljenoj vakcinaciji ili, u suprotnom, negativnim PCR testom.

PROČITAJTE JOŠ:

(VIDEO) ZAVRŠENA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA! Kisić: Imano oružje za pobedu nad virusom – VAKCINE!

U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ OTKRIVAMO: Da li je u Srbiji počeo četvrti talas korone? Ko iz regiona šalje poruke mržnje Srbiji? Da li će se ikada rešiti slučaj nestalih lica na KIM?

VELIKA SAOBRAĆAJKA NA AUTO-PUTU: Prevrnuo se šleper na putu za Beograd!

-Beč je već uveo takvu metodu, na taj način podstiču mlade. Ako bi neko morao na svaka dva dana da radi PCR o sopstvenom trošku da bi mogao da uđe u restoran ili kafić, to bi bio veliki trošak. U Beču je to uslov i za ulazak u frizerski salon, gradski prevoz ili teretanu- rekao je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter