Izvor: Happy BSC
05.10.2021 u 13:49
0

DR VOJISLAV PERIŠIĆ U EMISIJI „SAVETNIK“: Mora se više povesti računa o hrani koju svakodnevno unosimo u naš organizam!

U emisiji „Savetnik“ govorilo se o gastroenterologiji.

Gost emisije koji je o tome govorio bio je prof.dr.Vojislav Perišić.

– Betaglukani antiuparlna hemijska oboljenja vezuju se za bela krva zrnca. Ona šire krvne sudove.

PROČITAJTE JOŠMinistar Vulin obišao austrijsku specijalnu jedinicu „EKO Kobre“

– Treba verovati u ogranke pečurki. Jedino ovas ima betaglukane. Antipuralno deluju protiv bakterija i virusa koji prave infekciju.

– Tartufi imaju ogromnu količinu betaglukana kojima se povećava muška potencija.

– Probiotske bakterije mogu se nalaziti u nekim vrstama voća. U kiselom kupusu ima više vitamina c nego u limunu. Kupus poboljšava hidrataciju.

PROČITAJTE JOŠStižu jaki vetrovi, a možemo da očekujemo i SNEG ZA VIKEND?!

– Treba ga uzimati bar tri puta sedmično. Kandidus se samo može rešiti pravilnom ishranom. treba jesti češće a manje zbog lučne kiseline.

– Želudac se mora primiriti i zalečiti, jer to je celovit organ. Treba voditi računa o vrsti ishrane koju unosimo u naš organizam. Belančevine imaju specifično dejstvo na naš odrganizam. 

– Na dijetu se može ići sa ograničenim masnoćama- istakao je prof.dr.Vojislav Perišić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter