Izvor: alo
21.05.2020 u 09:00
0

DRAMA U KOMODRAŽU: Ženi počeo porođaj u kući, ali kada su lekari stigli sve je bilo gotovo

Hitna pomoć je u 3.43 sati dobila poziv da se žena porađa u Kumodražu, međutim kad je ekipa stigla – žena se već sama porodila u kući.

Iz Hitne pomoći naveli su ovu informaciju jutros za medije dodajući da joj je ovo četvrto dete. Zdrav dečak i majka prevezeni su u GAK Višegradska i oni su dobro, dodali su iz Hitne pomoći.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

GODIŠNJICA REFERENDUMA Dan kad je otišla Crna Gora

VREMENSKA PROGNOZA: Danas oblačno, uglavnom suvo

Letom za Cirih Er Srbija obnovila putnički saobraćaj, danas za Frankfurt

STIŽE POMOĆ OD STO EVRA! Danas novac dobijaju socijalno ugroženi!

Iz Hitne pomoći naveli su da je 10. maja bilo čak tri porođaja kod kuće. Inače, tri porođaja kod kuće dogode se u periodu od godinu dana.

Kako dodaju, nije neodgovornost u pitanju, kao i da će se dobiti antitetanus zaštita kako bi de sprečile infekcije.

Iz Hitne pomoći savetuju bezbedan porođaj u bolnici.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter