Izvor: happyBSC
06.11.2020 u 14:30
0

EKSKLUZIVNO! ISPOVEST KOJA BOLI Oteli su mi dete iz naručja i prodali Amerikanki (VIDEO)

Rasplet! Ispovest biološke majke, kojoj su oteli dete i prodali ga Amerikanki – a boli do srži!

Proteklih nedelja jedna od najpotresnijih tema, koja je punila  stranice novina, bila je priča Amerikanke koja je prvi put u javnosti iznela činjenice o  kojima se samo nagađa I to decenijama unazad. On je u emisiji “Posle ručka” Happy televizije iznela sve detalje kupovine deteta iz Srbije za koje je platila 30.000 dolara. 

– Ja sam Sandra, javljam se iz Amerike. Godine 1998. moj suprug i ja smo usvojili devojčicu Oliju iz Beograda. Usvajanje su ugovorile legalne agencije za posredovanje iz Kalifornije. Oni su nam obezbedili sve kontakte, a na nama je bilo da se nađemo na aerodromu sa Dejanom S. On nas je dočekao u svom “jugu” i povezao u svoj stan gde smo bili smešteni sve vreme. Morali smo da mu plaćamo 200 dolara dnevno kako bi nas vozio gde treba, a u tu cenu je ulazilo i spavanje u njegovom stanu i po jedan obrok svako veče. U njegovom stanu smo upoznali njegovu suprugu koja je kuvala za nas. Provodili smo zajedno svako veče, nismo nigde izlazili. Uveče smo gledali serije sa Dejanom, sećam se i da su imali i ptice u tom stanu – priča ova Amerikanka koja tvrdi da je srpski doktor direktno posredovao u nelegalnom usvajanju devojčice iz Beograda.

U jučerašnjoj emisiji “Posle ručka” usledio je nastavak nezapamćene drame – gostovala je biološka majka usvojene devojčice Olje – Anita Živković. Osim nje u studiju Happy TV su bili i gosti prof. dr Goran Belojević iz Instituta za higijenu i medicinsku ekologiju Medicinskog fakulteta u Beogradu, Ana Pejić, sekretar Udruženja roditelja nestalih beba Vojvodine,  Vukoje Nikolić, borac za ljudska prava ali i Anitin partner, kao i Vladimir Čičarević iz  Udruženja roditelja ukradenih beba.

Majka Anita Živković je po prvi put javno izjavila da je njoj dete oduzeto i da ga nije dobrovoljno dala, kao i da nije primila ni dinara od prodaje deteta. Ona je čak i pokušala da zapali zgradu socijalne službe jer nisu hteli da joj daju informacije o njenom detetu, o ćerki Olji. Nakon toga je završila u zatvoru.

– Imala sam 32 godine kada sam rodila Olju, moja majka me je prijavila u socijalno, oni su došli u stan i oduzeli mi dete iz naručja. Nisam potpisala nijedan papir i nisam se odrekla svog deteta. Olja je završila u Zvečanskoj – počela je ispovest Anita.

Danas, Olja zna da je usvojena i da želi da upozna majku. Kada je videla sliku biološke majke Anite, rekla je da joj DNK analiza nije potrebna. Između njih dve postoji neverovatna fizička sličnost. Osim Olje, Anita je dala na usvajanje još jednog sina, koji je preko iste agencije “nuđen” na usvajanje u Sjedinjenim Američkim Državama. Olja sada traži svog brata i preko FBI-a. 

– Jel postoji nešto čega se stidite pred ćerkom? – upitala je Jovana Grgurević, voditeljka “Posle ručka”.

– Što nisam bila  tu uz nju kad sam bila najpotrebnija – odgovorila je razočarana majka.- Dala bih ceo svoj život za pet minuta sa njom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter