Izvor:
16.03.2017 u 23:18
0

EKSKLUZIVNO, nutricionista doktorka Solar: EVO ŠTA JE DOVELO DO ĐOKOVIĆEVOG PADA!

Doktorka Jelena Nela Solar specijalista nutricionista, rekla je novinarki HappyTV da veoma lično voli najboljeg srpskog tenisera i nekadašnjeg broja 1, Novaka Đokovića i da nije bila srećna kada je prešao na vegansku ishranu.

"Takav način ishrane mogao je da dovede do pada na tabeli", veruje doktorka Solar.

Od osvajanja Rolan Garosa prošle godine, karijera Đokovića je u silaznoj putanji, zaključno sa porazima od Australijanca Nika Kirjosa u Akapulku i poslednji na Mastersu u Indijan Velsu. Niko u teniskom svetu a pogotovo celokupna srpska javnost nije očekivala ovakav nagli sunovrat nekada najboljeg igrača sveta i člana teniskog "Kluba 300".

Neki tvrde da su u pitanju porodični problemi na relaciji otac-sin, drugi misle da je na Novaka negativno uticao mag i teniski trener Pepe Imaz. Nekadašnji selektor teniske reprezentacije Obradović i mnogi ljudi iz teniskog sveta, spremni su da pomognu Đokoviću, ali izgleda da samo on zna svoj put.

Neka ti je sa srećom Novače!

POGLEDAJTE:

HappyTv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter