Izvor: Happy BSC
20.02.2021 u 02:04
0

EKSKLUZIVNO U „VIKEND JUTRO“! General Dikić OTVARA DUŠU: Prva ispovest posle MILOVOG KAZAMATA!

U emisiji „Vikend jutro“ na Happy TV urednik i voditeljka Jovana Jeremić će ekskluzivno ugostiti bivšeg komandanta Žandarmerije generala Bratislava Dikića. 

Nakon skoro 5 godina provedenih u zatvoru u Crnoj Gori general će se prvi put pojaviti na televiziji i u jutarnjem rogramu Happy TV ispričati  „sve o strašnom paklu u Milovom kazamatu“. 

General će kod Jovane Jeremić ispričati kako su se ponašali prema njemu u zatvoru, da li su ga mučili, koga su tražili da lažno optuži, zbog čega je štrajkovao glađu i ko mu je bio najveća podrška.

U prvom gostovanju na bilo kojoj televiziji po izlasku iz zatvora general Dikić je rešio da otvori dušu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter