Izvor: Happy BSC
23.10.2020 u 14:11
0

EKSKLUZIVNO ZA HAPPY TV: „Ćerka Libije“ OTKRILA tajne Moamera Gadafija! (VIDEO)

Gost jutarnjeg programa na Happy televiziji bila je nekadašnja Gadafijeva medicinska sestra Nada Sekulić

OVO ĆE VAS ZANIMATI

KORONA UZIMA MAHA U SRBIJI: Za samo 48 sati virus potvrđen kod čak 928 osoba, najviše pozitivnih u prestonici

ISKORISTITE TOPLO VREME DANAS I SUTRA! SLEDI NAM PREOKRET I ZAHLAĐENJE

OPREZ! KAZNE SVE VEĆE: Policajci će kažnjavati one koji ne nose maske

On je specijalno na Happy televiziji otkrila zanimljive podatke iz života tadašnjeg predsednika Libije Moamera Gadafija.

– Otišla sam sa 80 radnika različitih profila u Bengazi, u vojnu bolnicu. Tamo je došao jedan čovek i pitao me da li bih želela da radim za predsednika. Mislila sam da je bila šala. Međutim nije bila šala. Rekao je da će doći sa kolima po mene i da me odvede da se upoznam sa predsednikom. Otišli smo. Unutra je bilo puno vojske, tamo su me odveli u prostoriju. Ponudili su me kafom i čajem, bili su veoma ljubazni.

O Gadafiju je rekla da je bio „retko dobar čovek“.

– Dve godine smo skoro svaki dan komunicirali. Prema zaposlenima se ponašao fantastično. Naravno da smo pravili greške, nismo dobro ni pričali arapski i engleski, ali taj čovek nas nikada nije ni popreko pogledao, uvek je govorio „nema problema. – otkrila je Nada.

Ona je takođe navela da je Gadafi žene jako poštovao, i da priče, kao i natpisi u novinama o „haremima“ i „zarobljenicama“ nisu istinite.

– Valjda bih za dve godine načula ili primetila nešto – rekla je Nada.

Šta je još otkrila o čoveku koji je obeležio jedan deo libijske istorije, možete pogledati u sledećem videu:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter