Izvor: novosti
15.01.2021 u 15:07
0

EPIDEMIJA U RUDNIČKO-TAKOVSKOM KRAJU: Nema preminulih u poslednja 24 sata, potvrđeno još 18 slučajeva virusa korona

Srećom, u današnjem zvaničnom izveštaju o kovidu-19 u Rudničko-takovskom kraju tokom minula 24 sata, nema preminulih! U tom periodu, potvrđeno je još 18 osoba, pozitivnih na tu zarazu.

– Ukupan broj zaraženih u ovom trećem piku epidemije je 1.323. Od njih, izlečeno je 549, oni i njihovi kontakti oslobođenini su kućne izolacije. Trenutno su iz ovog kraja hospitalizovana 34 pacijenta, pozitivna na korona virus, većinom u Opštoj bolnici u Gornjem Milanovcu. Sva preostala kovid pozitivna lica, nalaze se u kućnoj izolaciji, pod nadzorom lekara Doma zdravlja u Gornjem Milanovcu – izjavio je dr Aleksandar Čivović, v.d. direktora tog Doma.

OVO ĆE VAS ZANIMATI: 

UHAPŠEN BEZ VOZAČKE DOZVOLE: Otkriveno da je za njim raspisana potragaZBOG KRAĐE

OVO SE DUGO ČEKALO! Uživo koncert Baje Malog Knindže (TV HAPPY u 21.50)

UŽAS! POGINUO NA RADNOM MESTU: Doživeo nesreću na poslu

Uvodi se bežićni internet na autoputu

U Kovid ambulanti tog Doma, juče je obavljena 109 pregleda, urađeno 27 antigenskih testova, uzeto je 11 nazofaringealnih briseva. Iz te ambulante, juče su tri osoba upućene na hospitalizaciju.

Statistiku epidemije Kovid-19 u ovom kraju pratimo u dve etape. U prvoj, od njenog početka u martu do smirivanja u maju, ukupno je obolelo 60 lica, od kojih su petoro preminuli, svi ostali su izlečeni. U drugoj, od polovine juna do sada, zaraženo je ukupno 1.318 lica, uz 73 smrtne žrtve.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter