Izvor: Novosti
10.09.2021 u 12:52
0

EPIDEMIJA VIRUSA KORONA U JABLANIČKOM OKRUGU: Najviše novoobolelih u Leskovcu i Vlasotincu

U poslednja 24 časa, kao i dan ranije, u Jablaničkom okrugu laboratorijski je potvrđeno da je virusom korona zaraženo 137 osoba.

Najviše novoobolelih registrovano je u Leskovcu gde su pozitivan rezultat dobila 73 od 265 uzorkovanih pacijenata. Vlasotince ima čak 38, Lebane 15, Bojnik šest, a Medveđa pet novozaraženih.

PROČITAJTE JOŠSINIŠA MALI ODUŠEVLJEN: Kula Beograd biće najviša zgrada u regionu, sa 42 sprata i vidikovcem od 360 stepeni (FOTO)

Među njima su 62 zaposlene osobe, po 26 osoba bez posla i penzionera, 15 učenika, pet studenata i troje dece. U strukturi novoobolelih u četvrtak je bilo deset učenika više, a od početka ovog meseca infekcija virusom korona potvrđena je kod 108 đaka.

PROČITAJTE JOŠDIREKTORKA KOVID BOLNICE U BATAJNICI: Korona je opaka bolest, a OVO je jedini način da je pobedimo!

Zavod za javno zdravlje u Leskovcu je saopštio da su u četvrtak, na teritoriji celog okruga, treću dozu vakcine primile 7.584 osobe, a od tog broja 5.372 buster doze date su u Leskovcu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter