Izvor: Blic.rs
23.06.2020 u 13:23
0

EPIDEMIOLOG KON SE OGLASIO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: „Ne mogu Fejsbuk prijatelji da me PREVASPITAVAJU“

Epidemiolog Predrag Kon, član Kriznog štaba za borbu protiv COVID-a 19, koji nas gotovo svakodnevno statusima na svom Fejsbuk profilu obaveštava o situaciji u vezi sa korona virusom, rekao je da će tužiti sve koji kopiraju njegove statuse i objavljuju u medijima, bez njegovog pristanka.

Ovo obaveštenje, on je, takođe, podelio na svom Fejsbuku profilu rano jutros.

Doktor Kon je u istom statusu naveo i da će blokirati sve prijatelje i njegove pratioce, koji njegov zid na Fejsbuku koriste za, kako je rekao, obračun i „tagovanje“ sa lošom namerom.

PROČITAJTE I OVO

ŠOK ZA KUPCE: Cene voća drastično porasle

DRAMATIČNO! POD VODOM NA STOTINE DOMAĆINSTAVA: Meteorolozi NEMAJU DOBRE VESTI za danas (FOTO)

PALERMO NUDI GRATIS NOĆENJA Besplatna ponuda, ali prvo treba da ispunite dva uslova!

Naš jedan od najboljih epidemiologa ocenio je da je njegova dobra namera da edukuje i tačno informiše prijatelje, pretvorena u poligon politikanstva. Uz to je napomenuo da njegovi prijatelji ne mogu da ga „prevaspitavaju“ i „uče“ kako da se ponaša, prenose mediji.

Ovakvo obaveštenje, odnosno status dr Kona, dolazi samo dan pošto je objavio status u kojem je istakao da je epidemiološka situacija sa korona virusom u Beogradu preteća, kao i da se kao takva može očekivati u julu i u ostatku Srbije, kada se studenti vrate kućama.

Takođe, napisao je i da postoji mogućnost da se uvede obavezno nošenje maski u prevozu, i zabrane posete u bolnicama.

Ovakav njegov status preneli su svi mediji, a naišao je na osudu na društvenim mrežama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter