Izvor: tanjug
29.10.2021 u 15:50
0

EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U JABLANIČKOM OKRUGU: Registrovano je 120 novih slučajeva zaraze korona virusom!

Prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, na teritoriji Jablaničkog okruga registrovano je 120 novih slučajeva zaraze virusom korona.

PROČITAJTE JOŠNAJNOVIJI KORONA PRESEK: Ovo su današnje brojke!

Reč je o 81 osobi sa teritorije opštine Leskovac, 15 iz opštine Vlasotince, 10 iz opštine Medveđa i po sedam iz opština Lebane i Bojnik.

PROČITAJTE JOŠUskoro sednica o ograničenju poskupljenja struje

Trenutno se čeka 35 rezultata iz laboratorija sa Jablaničkog okruga, za lica koja su uzorkovana u Zavodu za javno zdravlje Leskovac, Opštoj bolnici Leskovac i domovima zdravlja Jablaničkog okruga u prethodnim danima.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter