Izvor: Novosti
29.10.2021 u 16:26
0

EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U PIROTSKOM OKRUGU: Dve osobe preminule od posledica korona virusa!

Od posledica izazvanih kovid infekcijom, u pirotskoj Opštoj bolnici preminule su još dve osobe.

U ovoj ustanovi od zaraze trenutno se leči 35 obolelih osoba iz Pirota, po 7 iz Dimitrovgrada i Bele Palanke, 6 sa područja Babušnice i dve osobe iz Beograda.

PROČITAJTE JOŠEPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U JABLANIČKOM OKRUGU: Registrovano je 120 novih slučajeva zaraze korona virusom!

Epidemiolzi ZZJZ u Pirotu, registrovali su još 81 laboratorijski potvrđen slučaj zaraze na području okruga, ali istovremeno procenjuju da je broj zaraženih veći za pet do sedam puta. Međutim, kako navode pozivajući se na epidemijska ispitivanja, svi zaraženi se ne javljaju lekarima i ne testiraju se, a među njima ima i čitavih porodica. Među zaraženima, iz Pirota je 47, Babušnice 14, Bele Palanke 13, i iz Dimitrovgrada 7 osoba.

U kovid ambulanti u Tijabari obavljeno je 332 pregleda, od čega je 91 prvih i 241 kontrolnih. U Dečjoj kovid ambulanti bilo je 118 pregleda, od kojih je 41 prvi, a 77 kontrolnih. Juče je dato 81 prvih, 50 drugih i 174 trećih doza vakcina protiv kovid 19 infekcije.

PROČITAJTE JOŠNAJNOVIJI KORONA PRESEK: Ovo su današnje brojke!

Lekari pirotskog ZZJZ procenjuju da je epidemiološka situacija u okrugu i dalje vanredna sa tendencijom da postane katastrofalna.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter