Izvor: Telegraf
17.01.2022 u 11:27
0

Evo šta je Toma Fila poručio Đokoviću i na koji sledeći pravni potez ga savetuje

U slučaju Novaka Đokovića  Australija je kao država pokazala svoj sadizam, tvrdi Toma Fila, advokat.

Prema Filinim rečima, Novak ne bi otišao na turnir da mu nisu dali vizu.

– Oni su ga pozvali i imao je vizu za ulazak u zemlju. Koliki su sadisti pokazuje to da su ga 11 dana držali u hotelu koji služi kao zatvor i oduzeli mu telefon. Prema njemu su se ophodili kao da je migrant koji je gumenim čamcem iz Afrike doplivao u Australiju – ogorčeno kaže Fila i dodaje da je za sve to vreme naš teniser morao da angažuje advokate po službenoj dužnosti i da za njih izdvoji pozamašnu svotu novca – 500.000 evra. U tu cifru nije uračunat njegov pravni tim.

– Novaku i njegovom timu  bih savetovao da ulože žalbu na presudu jer ni jedna odluka nije jednostepena. Plašim se da će Novaka sprečiti da učestvuje i na Vimbldonom i Rolan Garosu – kaže Fila.

Prema njegovim rečima, vlasti u Australiji su svoj sadizam prema Novaku su pokazali iz dva razloga zbog narednih izbora, ali i ogromnog broja zaraženih.

– Mislim da je u pitanju neka bogatija i veća država ne bi se tako ophodili prema teniseru poput Novaka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter