Izvor: Blic.rs
23.11.2020 u 09:12
0

GOJKOVIĆ UPUTILA PREDLOG KRIZNOM ŠTABU: Ustanove kulture da ne budu obuhvaćene novim merama

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka kulture i informisanja Maja Gojković uputila je predlog Kriznom štabu za suzbijanje zarazne bolesti Kovid-19 da ustanove kulture ne budu obuhvaćene novim merama u borbi protiv pandemije.

Ona je to zatražila imajući u vidu da ustanove kulture i programi koji se u njima održavaju nisu predstavljali izvor rizika za pogoršanje epidemiološke situacije, navodi se u saopštenju.

PROČITAJTE JOŠ…

OGLASIO SE PUTIN: Neću da čestitam Bajdenu!

DODIK: Icko je totalno izgubio kompas! Ne može on nama ništa da nametne!

OHRABRUJUĆE VESTI: Vakcina protiv korone za manje od JEDNOG EVRA?

NOVE PROVOKACIJE: Na tabli na ulazu u Gračanicu, napisano OVK!

Gojković je predložila i da se izmeni odluka o obrazovanju Kriznog štaba i da u njegov sastav bude uključen i predstavnik Ministarstva kulture i informisanja, pogotovo ako se ima u vidu da se mnoge mere u borbi protiv pandemije odnose i na ustanove kulture.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter