Izvor: Espreso
20.06.2020 u 21:27
0

HEROJ! Podigao KOMBI i izvukao PRIKLJEŠTENO dete: Ovo je policajac koji je SPASAO petogodišnjeg dečaka!

Miloš Nikolić, šef saobraćajne policije Policijske stanice Obrenovac spasio je život petogodišnjem dečaku. On je bio svedok teške saobraćajne nesreće koja se dogodila u sredu u Piromanu i među prvima je pritekao u pomoć četvoročlanoj porodici iz Uba koja je bila u vozilu koje se prevenulo.

– Kada sam izašao uz vozila da vidim o čemu se radi, zbog čega je došlo do zastoja na putu, uočio sam kombi narandžaste boje koji je bio prevrnut na krov i čuo zapomaganje vozača kombija. Video sam okupljene građane, spremne da pomognu, izvadio legitimaciju.. Tu se našao momak koji je student medicine i odmah pritekao u pomoć – rekao je Nikolić.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

HRVATI ZANEMELI: Pojavio se na otvaranju, a ovakav izraz na njegovom licu nikad niste videli (FOTO)

OVO JE FATALNI DETALJ UDESA KOD VLADE SRBIJE Policija otkrila STRAVIČNU ISTINU!

JANKOVIĆ: Epidemija se nije otela kontroli, isključeno je uvođenje policijskog časa!

KONZULAT U SRCU EVROPE: Preduzete potrebne mere za sprovođenje odluke Vlade Srbije

DARIJA KISIĆ TEPAVČEVIĆ APELUJE: Virus i dalje tu, preventivne mere spasavaju život

DRŽAVA DAJE 100 MILIONA: Evo kako da dobijete novac za poljoprivredno zemljište

Odmah nakon toga zaustavio je saobraćaj u obe trake, da ne bi došlo do nove nezgode.

– Nakon toga sam uočio maloletno dete koje se nalazilo ispod kombija i bilo priklješteno. Zajedno sa građanima sam podigao kombi, izvukao dete i pružio mu neophodnu pomoć – priča policajac.

Nakon zbrinjavanja dečaka, ovaj policajac heroj pomogao je i njegovom ocu i desetogodišnjoj devojčici koja je prilikom nezgode ispala iz vozila i završila u kanalu pored puta.

Ističe da ni u jednom trenutku nije oklevao da pomogne povređenima i reanimira dete.

Radim u policiji duže od 18 godina, često se srećemo sa ovakvim slučajevima, ali kada su deca učesnici, to je posebno emotivno i teško za nas. Pamtiću ovaj slučaj zato što sam uspeo da pomognem – rekao je Nikolić.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter