Izvor:
14.03.2017 u 16:44
0

Horor: HRVATICA DRŽALA SRPKINJU KAO ROBA I MUČKI JE ZLOSTAVLJALA!

Slavica Daković (65) otišla je da čuva decu kod Anike de Vilere (35), koja ju je maltretirala, udarala, nije joj dala da izađe iz kuće i ostavila je bez novca.

– Toliko me je maltretirala da mi je na Malti bilo teže nego u ratu u Srbiji. Živela sam kao rob, primoravala me je da radim za nju šest dana u nedelji, a onda i za druge ljude, a nije mi ni dinara platila. Zabranila mi je da se krećem, da izlazim, da se javljam na telefon, ni vrata nisam smela da otvaram.

Ovo tvrdi za italijanske medije Slavica Daković (65) , koja je bila žrtva Hrvatice Anike de Vilere (35), čuvene prevarantkinje iz Siska, čije je pravo ime Anika Šljokavica i koja je do sada prevarila više ljudi i kompanija u Hrvatskoj, Nemačkoj, Argentini i na Malti.

U ispovesti za italijanske medije, Slavica objašnjava da je na Maltu kod Anike otišla kako bi čuvala decu i obavljala kućne poslove na poziv kompanije ,,Ozonmalta", koja pruže usluge čišćenja i održavanja i koja obezbeđuje osoblje za potrebe skandinavske onlajn kladionice ,Betson".

Pozvala me je jedna od menadžerki zaposlenih u Betsonu, Anika de Vilera, predstavila se kao Hrvatica koja je odrasla u srbiji i obećala mi zaradu od 1.000 evra mesečno uz uredno potpisan ugovor, zdravstveno osiguranje, kao i povratnu kartu do Beograda jednom godišnje i plaćenu hranu i smeštaj. Kada sam u avgustu 2016. stigla na Maltu, dočekala me je potpuno druga stvarnost. Ni ugovora, ni plate nije bilo. Suočila sam se sa pretnjama, udarcima, vikanjem i noću i danju – kaže Slavica.

Nesrećna žena nije smela da izađe iz kuće, a imala je telefon bez kredita, na koji je samo mogla da prima pozive.

Jednom, kada se Anika kao i svako veče vratila kući pijana, upala je u moju sobu i počela da razbija stvari i da me optužuje da sam joj ukrala nešto. Bila sam u šoku. Pa ona je krala od mene. Živela sam kao robinja. Dočekala sam poziv od sina, koji je obavestio Anikinog momka o onome što se događalo i koji me je odveo kod zubara, pošto sam imala strašnih problema sa zubima. Odande sam pozvala advokata.

Slavičin advokat podneo je krivičnu prijavu protiv De Vilere za ograničenje slobode kretanja, maltretiranje trgovinu ljudima, potčinjavanje i iskorišćavanje, prevaru, zloupotrebu položaja.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter