Izvor: Blic.rs
21.11.2020 u 10:53
0

INFEKCIJA SE ŠIRI: Novi podaci otkrivaju koliko inficirani koronom NEMA SIMPTOME

Oko 50 odsto zaraze korona virusom šire takozvani asimptomatični, to jest zaražene osobe koje ne pokazuju, niti imaju ikakve znake infekcije niti su svesni da su zaraženi, piše agencija Agi i poziva se na rezultate američkog Centra za prevenciju i kontrolu bolesti.

Istraživanje pokazuje da 24 odsto onih koji prenose zarazu ne razvija bolest, to jest ne razbole se od kovida-19, a 35 odsto zaraženih produže sa samo blagim simptomima.

PROČITAJTE JOŠ…

SRBIJA ISPRAĆA PATRIJARHA IRINEJA: Vernici se u Sabornoj crkvi opraštaju od patrijarha (FOTO)

DANAS SE SAOPŠTAVAJU RIGOROZNE MERE! KON ISTIČE: Teško da Vlada Srbije neće prihvatiti predlog

SRĐA JANKOVIĆ OTKRIO ŠTA JE KRIZNI ŠTAB PREDLOŽIO VLADI: Nove mere moraju da stupe na snagu ŠTO PRE, sve se zatvara u 17 sati?!

KBC ZEMUN: Za tri dana stiglo im je 360 pacijenata od 27 do 93 godine, mnogima je UGROŽEN ŽIVOT

DANAS JE ARANĐELOVDAN: Ako želite dobro sebi i svojima ne zaboravite na žito

Agencija piše da ovi podaci pokazuju važnost nošenja zaštitne maske i držanja fizičke distance, jednostavnih mera koje virolozi od početka pandemije preporučuju kao dobre mere zaštite.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter