Izvor: Blic.rs
23.10.2020 u 07:33
0

IZ AMSS APELUJU: Vozači,oprez zbog magle i poledice

Vozače u Srbiji očekuje prohladno jutro bez padavina, ali sa slabim jutarnjim mrazem i sumaglicom koja ponegde može preći i u maglu, kao što je to slučaj na području zapadne, južne i istočne Srbije, gde je vidljivost smanjena na stotinak metara.

Ukoliko naiđu na takve deonice, vozači treba da uključe prednja i zadnja svetla za maglu, ukoliko ih poseduju, a mogu da koriste i sva četri pokazivača pravca kako bi bili bolje primećeni na putu.

Vozači treba da obrate pažnju na slab jutarnji mraz u istočnim i južnim delovima Srbije, zbog kojeg može doći do poledice što predstavlja opasnost od gubljenja kontrole nad vozilom, posebno ukoliko brzina nije prilagođena.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

LUKU JOVIĆA ČEKA ZATVOR Podignuta optužnica protiv reprezentativca Srbije i fudbalera Real Madrida!

ALBANCI GAZE POTPISANO: Sporazum iz Vašingtona je neprimenjiv!

KORONA URNISALA SEVERNU MAKEDONIJU! Dvocifren broj preminulih!

HRVATSKA VIŠE NEMA ZLATNE REZERVE! Srbija za godinu dana DOMAĆINSKI POVEĆALA SVOJE!

GRADSKE VLASTI ZBOG KORONE PROMENILE PLANOVE! Ovu odluku su doneli u Kragujevcu!

Na naplatnim rampama kao i na graničnim prelazima nema zadržavanja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter