Izvor: Blic.rs
30.10.2020 u 07:53
0

IZ AMSS POZIVAJU NA OPREZ ZBOG MAGLE: Popodne se očekuje pojačan intenzitet saobraćaja

U Srbiji se očekuje pojačan intenzitet saobraćaja u drugom delu dana, zbog čega će vozačima biti potrebno više strpljenja za prolazak pojedinih deonica, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Vozače u jutarnjim i večernjim časovima očekuje pojava magle na deonicama koje prolaze kroz kotline i klisure, kao i na mostovima, pa iz AMS S savetuju opreznu vožnju.

Poslednji radni dan u oktobru donosi vremenske prilike slične jučerašnjim, sa povremenom slabom kišom u severnim i istočnim krajevima.

Na naplatnim rampama nema zadržavanja vozila.

FRANCUSKA NA UDARU TERORISTA

SKANDAL! Italijanski Crveni krst omogućio teroristi da stigne u Francusku!

IDENTIFIKOVAN NAPADAČ u Nici! 21-godišnji azilant iz Tunisa!

UZVIKNUO „ALAHU AKBAR“ I IZVUKAO SEČIVO: Novi teroristički napad u Francuskoj!

STRAHOVITE SLIKE IZ NICE Pogledajte šta je ostalo posle napada teroriste koji je sekao glave ispred katedrale (FOTO, VIDEO)

NETANJAHU: Pokazati solidarnost protiv pošasti terorizma!

Nema dužeg čekanja ni na putničkim terminalima na graničnim prelazima.

Kamioni na Horgošu na izlazu iz zemlje čekaju oko četiri sata, dok na drugim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter