Izvor: Tanjug
24.09.2020 u 18:28
0

Iz CRVENOG KRSTA PORUČUJU: Oporavak dece odložen zbog korone!

Crveni krst Srbije saopštio je danas da je, zbog aktuelne epidemiološke situacije sa virusom korona, odložena realizacija planiranog humanitarnog programa oporavka dece na moru i u odmaralištima u Srbiji.

Crveni krst je zahvalio na izraženoj izuzetnoj humanosti i solidarnosti građanima Beograda koji su se odazvali pozivu da podrže akciju „Vodimo na oporavak decu korisnike humanitarnih programa Crvenog krsta Srbije“ i uplatili prilog posredstvom uplatnice koju su dobili uz martovske račune objedinjene naplate „Infostana“.

– Crveni krst Srbije ne odustaje od organizacije oporavka dece, već program oporavka dece, kao i sve druge programe i aktivnosti, prilagođava datim okolnostima. U prilog tome govori sagledavanje mogućnosti u prethodnim mesecima da se oporavak dece realizuje na isti način i sa istim sadržajem u pet odmarališta Crvenog krsta u Srbiji- kaže se u saopštenju.

PROČITAJTE JOŠ…

BANE MOJIĆEVIĆ PROGOVORIO O BRAKU: Istina je, razveo sam se ZVANIČNO

LJUPKA SA SUZAMA U OČIMA: Izvadila sam karticu iz njegovog novčanika, a onda je usledio ŠOK!

ONE MOGU NESTATI: Ovo su impresivne svetske atrakcije koje su ugrožene! (FOTO)

MUSK NAJAVIO NOVU TEHNOLOGIJU Snažnije baterije za jeftine „Tesla“ automobile

U skladu sa ukupnom situacijom, nemogućnošću putovanja u Crnu Goru u vreme đačkog raspusta i stručnom preporukom Instituta za javno zdravlje Srbije „dr Milan Jovanović Batut“ da se program oporavka dece iz socijalno ugroženih sredina usled nestabilne zdravstvene situacije do daljeg odloži, realizacija oporavaka dece kako na moru, tako i u odmaralištima u Srbiji u letnjoj sezoni 2020. godine nije moguća, navodi Crveni krst.

Ističe se da sva do sada uplaćena, kao i sredstva koja će biti uplaćivana na račun Crvenog krsta Srbije sa ovom namenom, biće strogo namenski utrošena na oporavak dece kada se stvore uslovi za bezbednu realizaciju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter