Izvor: Tanjug
15.02.2022 u 07:03
0

KAMIONI NA HORGOŠU ČEKAJU TRI SATA: Evo kakvo je stanje na ostalim graničnim prelazima

Vozače u Srbiji jutros očekuju različiti, ali uglavnom dobri uslovi vožnje.

U Vojvodni su kolovozi suvi, vidljivost je dobra ali povremeno jači vetar u Banatu utiče na zanošenje vozila, koji više zadaje problema vozačima teretnih motornih vozila i autobusa, saopštio je AMSS.

Slično je i na putevima u košavskom području timočke i negotinske krajine, a bočne udare vetra treba očekivati preko Crnog Vrha i na prevoju Čestobrodica na putu između Paraćina i Zaječara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Magla usporava saobraćaj i smanjuje vidljivost pored reka, kanala ili u kotlinama, ali je može biti i na autoputu između Niša i Pirota kao i od Leskovca ka Vranju.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP „Putevi Srbije“, na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila. Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 5:15 časova, kamioni na Horgošu, na izlazu, čekaju 180 minuta, Kelebiji, 60, Batrovcima 180, Šidu 180, Bogojevu 60 minuta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter