Izvor: Tanjug
14.12.2021 u 10:36
0

KIM: U srpskim sredinama 25 novih slučajeva korone, jedna osoba preminula

U srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji od poslednjeg preseka registrovano je 25 novih slučajeva korona virusa, a od posledica te infeksicje preminula je jedna osoba, saopšteno je iz Kriznog štaba Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica.

Preminula osoba je iz opštine Zubin Potok, a iz izolacije je izašla 61 osoba, prenose mediji. 

U srpskim sredinama na KiM trenutno ima 383 aktivna slučaja korona virusa.

U opštinama na severu KiM ukupno je zaraženo 20 osoba, a najviše novoobolelih je u Kosovskoj Mitrovici (7), Leposaviću (7), u Zubinom potoku (5) i u Zvečanu (1).

U Gračanici i u Štrpcu zabeležena su po dva nova slučaja korona virusa.

Od početka pandemije u srpskim sredinama na KiM od posledica zaraze korona virusom preminulo je 189 osoba.

Testirano je ukupno 27.100 osoba, a virus je potvrđen kod 8.242 pacijenta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter