Izvor: happy bsc
29.01.2021 u 16:01
0

KONFERENCIJA KRIZNOG ŠTABA: Priliv pacijenata je i dalje veliki

Najnovije informacije u vezi sa korona virusom u Srbiji.

PROČITAJTE OBAVEZNO

ŠOK U STUDIJU KOD JOVANE JEREMIĆ Nenad Čanak napustio emisiju, a ovo je razlog! (FOTO)

EKSKLUZIVNA NOVA EMISIJA HAPPY TV! Dr Branimir Nestorović i Džulijan Asanž u „TEORIJI ZAVERE?“ (NEDELJA 20.50)

AKCIJA MUP NA BG AERODROMU: Uhapšen Velja Nevolja

Do sada je ukupno u Srbiji vakcinisano ukupno 426.615 osoba, a danas 22.394 do ovog trenutka – rekla je prof. dr Edita Stokić direktorka KC Vojvodine na današnjoj konferenciji za novinare Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa.

Ona je, upitana da komentariše pitanje oko prisustva publike na utakmici Crvena zvezda – Milano, kao i nekoliko drugih pitanja koja su vezana za odluke Kriznog štaba, ali je ona više puta napomenula da ona nije član Kriznog štaba i da ne može to da komentariše, već da je ovde došla kao predstavnik Vojvodine.

Ona je rekla da i dalje nema opuštanja i kod onih koji su se vakcinisali sve dok ne prođe dovoljno vremena da se stvori imunitet i da vakcinisana osoba treba i dalje da nastavi da se ponaša kao da vakcinu nije ni primila, u smilu poštovanja mera.

Govoreći o mutiranom virusu, ona kaže da kliničarima to ne stvara previše problema. Ona je dodala i da osoba koja je donela virus u našu zemlju nije hospitalizovana.

– Ali saznanje o novom soju virusa smo nam nameće to da nema opuštanja i da moramo i dalje da budemo na oprezu, dakle da nosimo maske, održavamo fizičku distancu, da nema okupljanja i da je higijena obavezna – rekla je dr Srokić.

Podsetimo, jutros je održana sednica Kriznog štaba na kojoj je odlučeno da nema popuštanja mera, jer se za to još nisu stekli uslovi.

Prema poslednjim informacijama, u Srbiji je vakcinisano 415.000 građana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter