Izvor: Tanjug
28.04.2022 u 19:16
0

KONSTRAKTA ISPRAĆENA U TORINO: Zbog ove odluke Italijani su već ODUŠEVLJENI! (FOTO)

Predstavnica Srbije pevačica Ana Ðurić Konstrakta izjavila je da se njen nasutp sa pesmom „In corpore sano“ na „Evroviziji“ 12. maja u Torinu neće mnogo razlikovati od onoga na „Beoviziji“.

Nakon svečanog ispraćaja na „Pesmu Evroviziju“, kog je priredila Radio-televizija Srbije u svom sedištu, Konstrakta je rekla novinarima da će nastup ipak prilagodili evrovizijskoj sceni, koja je uvek impozantna, jer je to „najveći evropski televizijski šou“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Naše ambicije su da predstavimo Srbiju u najboljem mogućem svetlu. Zaista ćemo se potruditi, ali nije sve u našim rukama. Za sada nam je fokus ulazak u finale. Ako uđemo nadam se da će dalje dobro proći“, rekla je Konstrakta.

Pevačica je otkrila da će sa svojim timom 1. maj slaviti u avionu na putu ka Torinu, a da su poslednje dane pred polazak provode pripremajući nastup.

„Spavamo malo i jedemo mnogo. Ponavljamo koreografiju besomučno mnogo puta, iako je jednostavna. Moramo svi biti sinhronizovani“, naglasila je Konstrakta.

Pevačica je ocenila i da je „Evrosong“ stvar gde dosta politika igra ulogu“, ali je naglasila da ne ide u borbu nego da se predstavi inostranoj publici, i da je to fokus a „ne šta drugi rade“.

Upitana kako komentariše raznorazna iščitavanja simbolike u stihovima „In corpore sano“, performansu i vizuelnom aspektu koji pesmu prati, Konstrakta je rekla: „To više govori možda o nama kao zajednici nego konkretno o našem nastupu i pojavljivanju“.

Na svečanosti Konstrakta je prisutnima u delila bele karanfile i peškire, a njoj je ambasador Italije (domaćina Evrovizije) poklonio zastavu svoje zemlje.

„Simbolika je pipava stvar. Njoj svako upisuje nešto što treba. Beli karanfili nas prate od početka nastupa. Znače ljubav, razumevanje i poštovanje“, dodala je pevačica.

Upitana šta se promenilo a šta nije u njenom životu nakon izbora zasrpsku predstavnicu na „Pesmi Evrovizije“, Konstrakta je rekla:

„Ostalo je u mojoj dnevnoj rutini ustati ujutro, izvesti psa da piški. Jer pas piški iako ja idem na “Evroviziju“.

Ona je na put u Italiju simbolično krenula legendarnim „Fićom“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter