Izvor: Tanjug
27.01.2021 u 12:24
0

KORONA NE JENJAVA: U Gračanici još četiri osobe pozitivne na kovid 19

Na teritoriji opštine Gračanica testiranjem je potvrđeno prisustvo Kovid infekcije kod još četiri osobe, saopšteno je iz Kriznog štaba.

Broj hospitalizovanih pacijenata povećan je u odnosu na prethodnu nedelju pa se sada na bolničkom lečenju od kovida nalazi 20 pacijenata.

PROČITAJTE OBAVEZNO

SVETI SAVA ŠKOLSKA SLAVA: Danas slavimo Svetog Savu!

DAČIĆ NA HAPPY TV: Fajon je svojim izjavama sebe diskreditovala

JEZIVA NESREĆA: Automobil se zapalio u toku vožnje, vatrogasci i policija su na terenu (VIDEO)

SELAKOVIĆ ZA HAPPY: Danas je VELIKI DAN za SRBIJU, konačno dobijamo potpuno originalan spomenik!

Krizni štab opštine Gračanica apeluje na žitelje da nastave sa odgovornim i disciplinovanim ponašanjem i svoje društvene aktivnosti svedu na minimum, jer je virus još uvek u cirkulaciji i nema mesta opuštanju.

Uprkos tome što je opština Gračanica u žutoj zoni sa srednjim rizikom širenja infekcije, na snazi su i dalje anti-kovid mere koje se moraju strogo poštovati.

Opštinsko odeljenje inspekcije u saradnji sa policijom pojačaće kontrolu sprovođenje mera, kao i poštovanje odluke o karantinu za obolele i članove njihovih porodica.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter