Izvor: Blic.rs
05.11.2020 u 20:14
0

KORONA POREMETILA SVE: MASKE postale seme razdora u Srbiji, sve češći sukobi u gradskom prevozu

Korona virus već 11 meseci predstavlja globalni problem čije se rešenje još ne nazire. Jedina stvar koja nam je svima preostala u borbi protiv virusa, jeste da slušamo preporuke struke, zdrav razum i da verujemo svojim očima i ušima. Jer, taj virus, ta pošast, stvarno postoji. O njemu svedoče ispovesti onih koji su prošli kroz pakao i danas su, oštećenog zdravlja, egzemplar istine.

Međutim, čak ni njihove reči ne mogu da pomognu „nevernim Tomama“ i antimaskerima koji u čitavoj priči oko planetarne pandemije ne vide ništa drugo nego zaveru, zbog čega odbijaj da nose zaštitne maske i da drže propisanu distancu.

Nažalost, ovaj trend se sve više odomaćio i u Srbiji, u šta smo se uverili u nekoliko slučajeva. Ljudi koji nose maske su eiketirani kao brnjičari, kao poslušnici vlasti i kriznog štaba, dok sa druge strane, imamo one koji svoj stav obrazlažu kao „zdravorazumski“, „utemeljen“ i „potvrđen“ od „stručnjaka“ koji znaju da je sve ovo samo farsa.

OVO MORATE DA ZNATE:

ZARAŽENI ĆE BITI SLATI I VAN BEOGRADA: Bolnice u prestonici skoro pune obolelima od korone, traži se ALTERNATIVNI smeštaj

Vojni avion sa Tačijem i Veseljijem krenuo u Hag

TELO U FAZI RASPADANJA PRONAĐENO U STANU: Komšijer zgrožene, kažu da se NEPRIJATAN MIRIS osećao danima

NAJNOVIJI KORONA PRESEK U SRBIJI: Još 2.181 novozaraženi, 11 preminulih! Raste broj pacijenata na respiratorima

Hiljadu ljudi, hiljadu ćudi, ipak, istina je samo jedna. U većini ovih slučajeva, verbalni sukob prelazi svaku granicu ukusa, te su rasprave često na samoj granici da pređu u fizički obračun.

Najbolji primer je današnji događaj u kome je žena sa maskom uputila bujicu uvreda ženi koja nije imala propisno stavljenu zaštitnu masku na lice, te tom prilikom nije štedela psovke nimalo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter