Izvor:
29.09.2017 u 22:27
0

KOŠMAR U RUSIJI: Vojnik ubio trojicu kolega tokom vežbe, još je u bekstvu!

Vojnik ubio trojicu svojih kolega tokom vojne vežbe u Rusiji. Još je na slobodi, prenosi RT.

Ruski vojnik je otvorio vatru na svoje kolege iz trupe tokom vežbe na ruskom dalekom istoku u oblasti Amur. Tom prilikom je ubio tri osobe, uključujući i oficira.

Za sada je poznato da su još dva vojnika povređena, prenosi rusko ministarstvo odbrane.

Lokalne vlasti su u petak prijavile vanrednu situaciju u jednoj od svojih vojnih jedinica u gradu Belogorsku.

– U strelištu je jedan vojnik ubio dvojicu kolega i jednog oficira. Dva vojnika su povređena. Sada su u bolnici – stoji u saopštenju.

Ubica je pobegao sa mesta zločina i trenutno je na slobodi. On je pre bekstva ukrao mitraljez i municiju. Trenutno se razmatraju svi mogući razlozi i motivi za zločin, uključujući i to da je vojnik doživeo nervni slom. Njegov identitet, za sada, nije otkriven.

U oblasti Amur povećana je bezbednost u školama, bolnicama i administrativnim zgradama.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter