Izvor: Tanjug
23.08.2021 u 19:16
0

KURS ZA UTORAK: Neznatna promena dinara u odnosu na evro

Zvanični srednji kurs dinara prema evru iznosiće sutra 117,5794 dinara za evro, što je neznatna promena u odnosu na danas, objavila je Narodna banka Srbije.

Vrednost dinara prema evru biće ista kao pre mesec i pre godinu dana i nepromenjena u odnosu na početak godine.

VAŽNO:

UŽASI NA KOSOVU NE PRESTAJU! Grupa Albanaca pretukla srpskog DEČAKA (12)

SLIKA GOVORI VIŠE OD HILJADU REČI: Mali podelio fotografije NAJLEPŠEG DELA BEOGRADA koji su sugrađani ranije IZBEGAVALI! (FOTO)

CIPRIJANI: Definitivno razmišljam o ulaganju u Beograd – imate sjajnog predsednika!

KORONA PRESEK: Najnoviji podaci o epidemiološkoj situaciji u Srbiji

Indikativni kurs dinara prema dolaru je ojačao danas za 0,1 odsto na 100,2296 dinara za dolar.

Dinar je prema dolaru slabiji na mesečnom nivou za 0,4 posto, na godišnjem za 0,5 procenata, a u odnosu na početak godine je u padu za 4,6 odsto.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter