Izvor: Alo.rs
21.02.2021 u 18:50
0

LAZANSKI OBJAVIO NAJNOVIJE INFORMACIJE! Hrvatski mediji najavili da američko vojno čudo stiže u Zagreb, ali ovo je prava istina!

Ambasador Srbije u Rusiji Miroslav Lazanski rekao je danas da u Hrvatskoj ne postoji ta vrsta tehničke ekipe koja bi opsluživala i letela na F-35.

Hrvatska preko tendera nabavlja vojne avione, a mediji pišu da će to možda biti F-35. Lazanski kaže da je F-35 Amerika prodala do sada samo Izraelu, i da bi samo još nekoliko zemalja u NATO bi kupile te avione.

– U Hrvatskoj ne postoji ta vrsta tehničke ekipe koja bi opsluživala i letela na F-35. F- 35 je lovac pete generacije i Amerikanci paze kome će da ga daju – rekao je on.

Prema njegovim rečima, za F-35 morate da imate takvu softiciriiranu infrastrukutru da se to graniči sa nekim vrstom svemirske tehnologije.

NE PROPUSTITE I OVO

PESMA UZ KOJU JE BALAŠEVIĆ ISPRAĆEN NA VEČNI POČNAK KRIJE TAJNU: Đole je na koncertima Oliveru uvek izvodio na prelep način!

CELA NJENA PORODICA JE PROŠLA KROZ LOGOR SMRTI: Ko je Dara, junjakinja filma „Dara iz Jasenovca“?

Nošenje NAOČARA do tri puta smanjuje šansu za zarazu korona virusom

Zatvorene plaže na Mediteranu zbog izlivanja nafte

– Hrvatska će biti zadovoljna ako dobije F-16, ili bila je opcija da kupe francuske polovne avione Rafal – rekao je on.

Lazanski navodi da su to sve velika novčana izdvajanja.

Francuzi su ponudili 12 Rafala u vrednosti od 950 miliona evra. To nije mala stvar, ceo godišnji vojni vužet, F-16 ako kupe, isto 12 komad, to će da ih košta preko milijardu dolara.

– U ovom času kada imate problema sa pandemijom, problem oko turizma, srušene delove zbog zemljotresa, da neko politički ide da kupi avione preko milijardu dolara to bi bio problem za političare u Hrvastkoj – kaže Lazanski.

Što se tiče vojnih odnosa snaga, kaže da je jasno da je Srbija među bivšim zemljama Jugoslavije, „od Triglava do Vardara, vojnički najsnažnija“.

– Mi se opremamo, ne za rat, već da bi sprečili bilo kakvu vojnu avanturu – rekao je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter