Izvor: Alo.rs
07.11.2023 u 09:45
0

LEKARI SU ODUSTALI OD OVE PRESLATKE BEBE, ALI OVO NIJE KRAJ: Evo koja moćna LIDERKA će joj spasiti život

Beba Indi, ima mitohondrijsku bolest i doktori u Velikoj Britaniji rekli su da ne mogu više ništa da urade za nju i da devojčica umire, a na saslušanju na sudu dodali su da joj lečenje izaziva bol.

Indini roditelji se protive ovome, dok je jedna italijanska bolnica rekla da želi da nastavi sa njenim lečenjem.

Sada je italijanska vlada učinila Indi svojom državljankom kako bi pružila podršku porodici.

Italijanska premijerka Đorđa Meloni rekla je da će braniti Indin život do kraja.

„Kažu da za malu Indi nema mnogo nade, ali ja ću učiniti sve što je u mojoj moći da odbranim njen život do kraja. I da odbranim pravo njene majke i oca da urade sve što mogu za nju“, napisala je Meloni na X.

Kristijan Koncern, koji podržava Indine roditelje, saopštio je da će u utorak biti održano hitno saslušanje Višeg suda kako bi se razmotrilo njeno uklanjanje sa aparata za održavanje u životu.

Indi ima mitohondrijsku bolest i doktori u Velikoj Britaniji rekli su da ne mogu više da urade za nju.

Rekli su da devojčica umire i na saslušanju na sudu dodali da joj lečenje izaziva bol.

Međutim, njeni roditelji Kler i Din Gregori bore se da devojčicu prebaze u bolnicu u Rimu koja je pristala da nastavi sa njenim lečenjem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter