Izvor: Happy BSC
27.07.2021 u 11:33
0

LJUBAN KARAN OTKRIO CILJ BELIVUKOVOG KLANA U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Njihove lažne izjave su osmišljena kampanja protiv predsednika Vučića!

Mladen Radulović, urednik portala „Kurir“ i Ljuban Karan, pukovnik KOS-a u penziji, pričali su o slučaju Belivuka i Miljkovića, kao i o njihovoj optužnici. Odgovorili su na pitanje da li je ceo plan Veljka Belivuka i Marka Miljkovića rušenje trenutne vlasti u Srbiji.

– Mi ne vidimo veći deo problema, i ove hobotnice. Imamo tri strukture koje su uvezane, a povezao ih je isti cilj: rasturanje srpske vlasti. Prva struktura jeste kriminalni klan. Druga grupacija jesu unutrašnje političko-tajkunske grupe. Treća grupacija je strani faktor, strane obaveštajne službe, moćne Zapadne službe i mnoge Balkanske službe, rekao je Ljuban Karan. 

VAŽNO:

VLADIMIR LUČIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Telekom Srbija je lider u regionu, ali to nije krajnji cilj!

EKSLUZIVNO U „DOBRO JUTRO SRBIJO“! Tomo Kovač: „Incko je dobio od Bakira 2 miliona evra!“

VULIN: Napadi na Vučića i mene imaju uzrok, ali i IDENTIČAN PLAN SPROVOĐENJA!

DAČIĆ: Inckov potez je iritantan i uperen protiv srpskog naroda

– Naredba iz Crne Gore je pokrenula celu tu lavinu ubistava. Početak je bio kada je grupa Belivuka bila tolerisana u Beogradu, naoružani do zuba. Tri policajca su uhapšena do sada. U ovakvoj opasnoj kriminalnoj grupi moglo je da bude uključeno više od 200 ljudi – operativci, policija… Neposredno pred ubistava koje su se dešavala, policija je dobijala naredbe da se skloni. Te stvari su nešto što ne sme da se događa, rekao je Mladen Radulović.

– Ovo što oni lažu sada, i to nije strategija odbrane, jer se oni terete za doživotnu kaznu. Oni misle da ako te laži ponove bezbroj puta, da će ona postati istina. Dobro je da su fotografije izašle u javnost, da nisu, laži bi imale efekta. Sada građani vide da te užasne stvari nisu izmišljene. Pored fotografija tu su DNK, i ostali dokazi, rekao je Karan. 

– Veliki interes ovde imaju regionalne tajne službe. Izveštaji hrvatskih medija vidim kao produženu ruku tih službi. Hrvatska služba voli da vršlja po Srbiji i da nam pravi izbore, to je kampanja pred izbore. Ovo je početak plasiranja nameštanja u Srbiji. Svedočenje Miljkovića je jedna neverovatna priča, filmska priča. Oni snimci jesu potresni, ali celo sudstvo koje će suditi, da im se ukaže na taj momenat i pritisak javnosti, kazao je Radulović za Happy tv.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter