Izvor: RTS
20.09.2020 u 10:13
0

LOŠE VESTI IZ NOVOG PAZARA: Registrovan porast zaraženih, koronu doneli povratnici sa letovanja iz CG i ALBANIJE

Epidemiološka situacija u Novom Pazaru je nepovoljna, procene su Zavoda za javno zdravlje u tom gradu.

SAZNAJTE JOŠ

REKTORKA BEOGRADSKOG UNIVERZITETA NAJAVILA: Od oktobra sledi OVAJ model nastave

STANOVNIŠTVO U SRBIJI SVE STARIJE, ali ima jedna OHRABRUJUĆA vest!

ISPOVEST PACIJENTA 1133: Primila sam eksperimentalnu VAKCINU i sada sve što OSEĆAM je…

Registrovan je blagi porast broja zaraženih i to su uglavnom građani koji su se vratili sa letovanja u Crnoj Gori i Albaniji.

Na Infektivnoj klinici hospitalizovana su tri kovid pozitivna pacijenta.

Direktor zavoda za javno zdravlje Šefadil Spahić kaže da je, u cilju podizanja svesti o postojanju rizika, pripremljena brošura koja će biti štampana u 10.000 primeraka i distribuirana naredne sedmice.

U četvrtak i petak izvršen je higijenski nadzor u školama. Spahić kaže da se mere dobro sprovode u osnovnim školama gde se učenici pridržavaju, dok je u srednjim školama to šaroliko.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter