Izvor:
02.03.2017 u 19:07
0

LUD, LUĐI, KIRJOS: Naredni Đokovićev protivnik MRZI tenis! (VIDEO)

Kada se kaže "loš momak svetskog tenisa", najčešće se misli na kontroverznog Australijanca Nika Kirjosa.

Trenutno 17. teniser sveta protivnik je sutra od 5 časova ujutru našem Novaku Đokoviću u četvrtfinalu turnira u Akapulku, a to će biti duel koji su mnogi godinama čekali.

Njih dvojica se do sada nisu sastajali, ali Kirjos je često u svojim intervjuima pominjao Novaka. Često i u negativnom kontekstu.

Naime, Kirjos je na jednom turniru zaradio opomenu jer je vikao na skupljače loptica i beso prokomentarisao.

– Ovo je s…! A kada je Novak sklanjao ruku sudiji, sve je bilo u redu – rekao je tada Kirjos, aludirajući na meč Đokovića u Rimu prošle godine, gde je Srbin tražio od sudije da ne pipa trag šljake.

Početkom ove godine, Đoković je ponovo bio na tapetu kod Kirjosa, ovog puta jer je u finalu Dohe posle izgubljenog poena udario lopticu i poslao je na tribine.

– Da sam ja ovo uradio, završio bih meč i bio suspendovan do 2025 – napisao je Kirjos na Tviteru.

Ipak, jedan od najvećih skandala nije u vezi sa Novakom. Tokom meča sa Stanom Vavrinkom, koji je u vezi sa hrvatskom teniserkom Donom Vekić, Kirjos je ničim izazvan poručio Švajcarcu preko mreže.

– Izvini što ja to moram da ti kažem, ali devojku ti j**e Kokinakis (takođe australijski teniser, prim. au) – rekao je Kirjos i izazvao najveći skandal u novijoj istoriji tenisa.

Prošle godine Kirjos je morao kod psihologa kako bi mu bar malo bila smanjena suspenzija jer je namerno gubio poene na turniru u Šangaju protiv Zvereva. Jednom je čak i telefonirao u sred meča, a ono što je najneverovatnije u vezi sa Australijancem je to što mu tenis nije omiljeni sport.

– Tenis mi nikada nije bio omiljen sport, više sam voleo košarku, ali su me moji roditelji terali da treniram – požalio se Kirjos jednom prilikom, a čak je otkazao i učešće na ATP turniru u Roterdamu kako bi igrao NBA Ol star poznatih!

Zašao je i u političke vode kada se u januaru pojavio u majici sa likom novog američkog predsednika prikazanim kao đavolom, na kojoj je pisalo: "Jeb** Donalda Trampa".

I na aktuelnom turniru u Akapulku Kirjos je napravio skandal u osmini finala. Tokom meč sa Dudijem Selom opsovao je momke koji su bili glasniji, a kada su zatražili izvinjenje Kirjos se oglasio na Tviteru.

– Budite muškarci – poručio im je 21-godišnji Australijanac.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter