Izvor: Kurir.rs
27.07.2020 u 19:07
0

MARKO ČADEŽ PORUČIO: Digitalni susreti srpskih i slovenačkih privrednika sa partnerima u svetu

Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež, pozvao je danas u Ljubljani slovenačke i srpske kompanije da i u uslovima pandemije održe dobre poslovne veze iz prethodnog perioda, da se još više povezuju, međusobno trguju i investiraju, ali i da udruženi zajednički nastupaju na tržištima drugih zemalja u čemu će im pomoći dve komore.

PROČITAJTE JOŠ…

JEZIVO U GORNJEM MILANOVCU: Žena skočila sa mosta! U kritičnom stanju prevezena u Kragujevac

POGLEDAJTE ŠTA SU T-ĆELIJE: Među nama su ljudi specijalnih karakteristika, imuni na korona virus, a ovo su njihove odlike

BEZ PRITVORA ZA NASILNIKE: Nogo i Knežević se brane sa slobode!

SPREMITE SE! Večeras u „Ćirilici“ tema koju NIKO NIKADA NIJE POKRENUO! (VEČERAS, 21 SAT)

Podrška srpskim i slovenačkim privrednicima da lakše savladaju izazove u poslovanju koje im je nametnula aktuelna zdravstvena kriza i na najbolji način iskoriste ponovno otvaranje ekonomija kako bi došli do poslova bila je ključna tema današnjih sastanka predsednika srpske komore sa kolegama iz Gospodarske zbornice Slovenije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter