Izvor:
25.11.2018 u 07:38
0

MILINKO VELIČKOVIĆ POTPISAO ŠEST UGOVORA SA MLADIM START-UP TIMOVIMA: Radi se o početnicima u biznisu koji imaju dobru ideju, a nemaju dovoljno početnog kapitala!

Gradski sekretar za privredu Milinko Veličković i predstavnici Naučno-tehnološkog parka potpisali su danas ugovore sa predstavnicima šest start-ap timova, koji su na javnom konkursu za podršku razvoja inovativnih delatnosti i samozapošljavanja nezaposlenih dobili sredstva Grada.

Veličković je podsetio da Beograd ovaj javni konkurs sprovodi već treću godinu zaredom i da je za to vreme subvencije dobilo 12 novoosnovanih firmi, a da se program sprovodi u okviru Akcionog plana za zapošljavanje u 2018. godini.

Reč je o podršci razvoju najboljih inovativnih ideja izabranih korisnika za članstvo i korišćenje infrastrukturnih i stručnih usluga koje pruža Naučno-tehnološki park Beograd i to u vidu subvencije u prvoj godini poslovanja.

Veličković je rekao da se radi o početnicima u biznisu koji imaju dobru ideju, a nemaju dovoljno početnog kapitala, kao ni dovoljno razvijene veštine korporativnog i poslovnog upravljanja.

– Grad je izdvojio pet miliona dinara kojima će subvencionisati najinovativnije ideje tako što će svaki korisnik dobiti po milion dinara – kazao je Veličković.

Izvor: Tanjug
Foto: Instagram/printscreen/milinko.velickovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter