Izvor: Tanjug
01.12.2020 u 09:27
0

Ministarka Kisić Tepavčević sa ambasadorom Nemačke: Socijalna pitanja od velikog značaja za Srbiju

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević sastala se sa ambasadorom Nemačke u Srbiji Tomasom Šibom, sa kojim je razgovarala o dosadašnjoj saradnji dve zemlje i mogućnostima za njeno unapređenje.

OVO MORATE ZNATI

SVETSKI DAN BORBE PROTIV HIV-a: Od januara do novembra inficirano 55 osoba

KORONA NE JENJAVA! Proglašena vanredna situacija na teritoriji Sombora

VANREDNA SITUACIJA I U IVANJICI! Specijalna bolnica prelazi u KOVID SISTEM

STANJE SVE GORE: Još jedan grad u Srbiji proglasio VANREDNU SITUACIJU!

Kisić Tepavčević i Šib su se saglasili da su bilateralni odnosi dve zemlje veoma dobri i razvijeni u svim oblastima, kao i da je u prethodnom periodu ostvarena dobra saradnja Srbije i Nemačke u oblasti rada, zapošljavanja i socijalne politike, saopštilo je Ministarstvo za rad.

SAZNAJTE JOŠ…

POBEDA KOŠARKAŠA SRBIJE PROTIV FINSKE! ORLOVI na korak do EP! (FOTO)

Užas kod Gadžinog Hana: Pronađeno telo u lokvi krvi!

PRVA SERIJA „SPUTNJIK V“: Bolnica u Rusiji počela da vakciniše civile protiv korone!

Ministarka je rekla da je oblast socijalnih pitanja od velikog značaja u svakoj zemlji, a da epidemija Kovid-19 još više daje značaj tom pitanju.

Ambasador Šib je istakao da među važnim aspektima saradnje dve zemlje u narednom periodu treba da bude unapređenje zapošljavanja mladih, kao i migracije i inkluzija osetljivih grupa, uključujući i romsku populaciju.

Ambasador je dodao da će nemačke kompanije nastaviti da ulažu u Srbiju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter