Izvor: tanjug
03.10.2021 u 12:08
0

MINISTARKA MIHAJLOVIĆ čestitala Dan grada Bora

 Potpredsednica Vlade i ministarka rudarstva i energetike, Zorana Mihajlović, čestitala je danas Aleksandru Milikiću, gradonačelniku Bora, i svim građankama i građanima, Dan grada, ističući da će dobre vesti nastaviti da dolaze u Bor, budući da se uskoro otvara novi rudnik.

PROČITAJTE JOŠ:  VULIN NA SNIMANJU FILMA „OLUJA“: Srbi će pisati svoju istoriju (VIDEO)

-Čestitam svim građankama i građanima Bora Dan oslobođenja grada u Drugom svetskom ratu. Ovaj značajan praznik sa ponosom obeležavate decenijama unazad i time iskazujete veliko poštovanje i zahvalnost precima koji su časno branili i služili našoj domovini. U poslednjih nekoliko godina, zajednički smo radili na spasavanju RTB-a. Danas sa ponosom mogu da kažem da će dobre vesti nastaviti da dolaze u Bor, budući da uskoro otvaramo novi rudnik, Čukaru Peki, s kojim će Srbija postati drugi proizvođač bakra u Evropi, posle Poljske, a njeno učešće u proizvodnji ove rude povećaće se sa sadašnjih pet na 18 odsto -navodi se u čestitki.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter