Izvor: tanjug
02.10.2021 u 21:48
0

MINISTARSTVO SPOLJNIH POSLOVA SRBIJE UPUTILO SAUČEŠĆE POVODOM TRAGIČNE NESREĆE U RUMUNIJI: U požaru bolnice nastradalo sedam osoba!

 Ministarstvo spoljnih poslova Srbije uputilo je izraze saučešća povodom tragične nesreće u Rumuniji, kada je u petak u požaru bolnice u Konstanci nastradalo sedam osoba.

Ministarstvo je povodom tragičnih vesti iz Rumunije na Tviteru uputilo izraze saučešća porodicama žrtava i svima koji su pogođeni ovom nesrećom i poželelo povređenima brz oporavak.

PROČITAJTE JOŠPROTEST U BUKUREŠTU: Razlog su nova ograničenja zbog vladinih novih mera za suzbijanje korona virusa!

– Tragične vesti iz Rumunije, gde su izgubljeni životi u pozaru bolnice u Konstanci. Naše najdublje saučešće porodicama zrtava i svima onima koji su pogođeni; tople zelje povređenima za brz oporavak- navedeno je u poruci na zvaničnom Tviter nalogu Ministarstva spoljnih poslova Srbije.

U Bolnici za infektivne bolesti u Konstanci, gde se leče kovid pacijenti, nastradalo je sedam osoba, potvrdio je danas rumunski ministar unutrašnjih poslova Lučian Bode.

PROČITAJTE JOŠZAVRŠENO GLASANJE NA LOKALNIM IZBORIMA U GRUZIJI: Izlaznost birača iznosila je 41, 35 odsto!

Vatrogasci su ugasili požar nakon sat vremena, uz pomoć dodatnih ekipa dovedenih iz obliznjih regija, a pacijenti i osoblje u ustanovi su evakuisani, saopštile su vlasti.

Bode je rekao da je u trenutku pozara u bolnici bilo 113 pacijenata, od toga 10 na intenzivnoj nezi.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter