Izvor: Tanjug
21.10.2021 u 12:58
0

Mirović obišao radove na Fruškoj gori

Predsednik Vlade AP Vojvodine Igor Mirović obišao je danas radove na rehabilitaciji puta Banstol – Čortanovci na kojoj je obnovljen 5,1 kilometar puta, koji je proširen i za pešačku i za biciklističku stazu, a završetak radova očekuje se krajem novembra. 

– Korak po korak obnavljamo infrastrukturu na Fruškoj gori, jednoj od najlepših planina u Srbiji. Još od kraja 60-ih godina ovde niko nije ulagao u putnu infrastrukturu, tako da je ovo je veliki zajednički uspeh. Predsednik je pre pet godina rekao da je ovo jedan od prioriteta i mi smo uspeli da radove realizujemo u planiranom tempu”, rekao je Mirović. 

PROČITAJTE JOŠ: DIGITALIZACIJA U OBRAZOVANJU: Sva deca će imati jednake uslove- Modemi i SIM kartice za 30 škola u Srbiji  

Ova deonica, kako je rečeno, značajna je meštanima, ali i turistima i izletnicima koji u najvećem broju dolaze iz Novog Sada, Beograda i iz sremskih opština.

Predsednik opštine Inđija Vladimir Gak istakao je da je ovo veoma važna saobraćajnica zbog velikog broja ljudi i dodao da je Inđija postala destinacija broj jedan zbog pandemije izazvane kovidom-19,  kao i da ne postoji vikendica koja je na prodaju ili kojoj nije skočila cena puta tri. 

PROČITAJTE JOŠ: DECA U BORBI ZA ŽIVOT: Na respiratorima dvoje maloletnika i jedna beba

Vlada AP Vojvodine uložila je u proteklih pet godina vise od 800 miliona dinara u putnu infrastrukturu opštine Inđija. Sledeći veliki projekat je izgradnja fruskogorskog koridora i najdužeg tunela u Srbiji, dugačkog više od 3,5 kilometara.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter