Izvor: Happy BSC
27.09.2021 u 08:09
0

„Moja pokretna kancelarija ne košta građane Srbije“, rekao je Goran Vesić u „Dobro jutro Srbijo“ na TV HAPPY

Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić u svojoj pokretnoj kancelariji obilazi beogradske opštine i kako i sam kaže, jako mu je važno da rešava lokalne probleme:

-Znam da me drugi ne vole, jer se mora ustatajati u 6h, ali ja sam odlučio da obilazim opštine na ovaj način i ja se pre svega bavim lokalnom politikom. Ja ne biram medije, može svako da me pita šta hoće. Moj posao je da odgovorim, ali se dešava da možda neko nije zadovoljan odgovorom. Moje je da svima objasnim. Osim Vučić, ja nikog više nisam video na terenu. Naša vlast postoji zbog građana, rekao je Goran za TV HAPPY u „Dobro jutro Srbijo“.

PROČITAJTE JOŠ: SVETSKI DAN TURIZMA U SRBIJI: Danas i sutra besplatna poseta 80 turističkih atrakcija

Goran je nastavio:

-Znate i meni bi bilo lakse da spavam duže i da rešavam probleme iz kafića, ali ja sam se odlučio za ovaj način. Bitno mi je da ljudi na licu mesta dobiju odgovor. Moj posao je da zastupam Beograđane. Ono na šta sam najviše je dečije pozorište koje vodim sa sobom. Kada u nekom selu deca uživaju u tom pozorištu, onda znam da sam uradio pravu stvar.

PROČITAJTE JOŠ: PUTEVI SRBIJE PORUČUJU: Evo koliko se čeka na graničnim prelazima

Vesić dalje kaže:

-Moja kancelarija ne košta nikog. Građani Srbije je ne plaćaju ni na jedan način i to je ono što je bitno da se zna. Dok ostali sede u kafićima i tvituju, mi radimo. Takođe smo obezbedili besplatne sportove za 12 opština za decu od prvog do četvrtog razreda. Roditelje to neće koštati ništa jer će se dešavati sve u školi. 

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCQEXV1FhjpMXVYIJJCQPfLg

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter