Izvor: Tanjug
07.08.2021 u 07:18
0

Na Horgošu čekanje dva sata, na Batrovcima sat vremena

Prema informacijama Uprave granične Policije u 5:15 časova putnička vozila i autobusi na Horgošu, na izlazu čekaju dva sata.

PROČITAJTE JOŠ:

KON: Srbija će naći rešenje za novu školsku godinu, a da vakcinacija NE BUDE obavezna za decu

ĐURIĆ: „Mi nemamo ni prava, ni mogućnosti da odustanemo od brige za naš narod na KiM“

SKANDALOZNI POTEZ PRIŠTINE: Skupština odbacila Rezoluciju o sprovođenju Vašingtonskog sporazuma!

POČELA BESPLATNA PODELA KUĆA: Dodeljeno prvih 14 novih domova!

Zadržavanje vozila na Kelebiji, na izlazu, na Gradini, na ulazu i na Preševu na izlazu je sat vremena.

Na Gostunu se na izlazu čeka 30 minuta, Špiljanima, na izlazu 20 minuta, Batrovcima, na ulazu 90 minuta, na izlazu 30 minuta, i Šidu na ulazu 30 minuta.

Na teretnim terminalima nema zadržavanja.

Uslovi za vožnju će danas biti povoljniji, ali će intezitet saobraćaj biti jači zbog toga treba očekivati povremeno usporenu vožnju na pojedinim naplatnim rampama, ali i na mestima gde je zbog radova i posebnog režima odvijanja saobraćaja protok vozila slabiji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter