Izvor: tanjug
13.12.2021 u 15:46
0

NAPOKON: Zavejani na Maljenu su na sigurnom, nema povređenih

 Planinari-radio amateri uspeli su da se probiju do zavejanih ljudi na planini Maljen i dostave im hranu, a i put do njih očišćen, saopštila je Gorska služba spasavanja i istakla da nema povređenih, te da su svi na sigurnom.

Spasoioci Gorske službe spasavanja krenuli su rano jutros na tu planinu kako bi dostavili hranu za ljude koji su ostali zavejani.

Navodi se da su zbog vrlo specifičnog terena i velike količine snega spasioci deo puta prešli kolima, a deo na turno skijama.

Gorska služba spasavanja Srbije je dobrovoljna i neprofitna organizacija čiji je osnovni cilj pomoć i spasavanje u nepristupačnim planinskim i urbanim uslovima, podseća se u saopštenju.

U svojim redovima služba ima lekare, doktore nauka, inženjere, pripadnike vojske, specijalnih jedinica policije, studente…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter