Izvor: Informer
20.06.2024 u 19:19
1

NOVA CENA HLEBA: Evo koliko će ubuduće da košta!

Do sada je vekna hleba od brašna „T-500” koštala 54 dinara i ova cena važiće od prvog jula, kada će biti skuplja za četiri dinara.

Podsetimo, ranije danas Vlada Srbije usvojila je na sednici izmenjenu Uredbu o obaveznoj proizvodnji i prometu kojom se koriguje cena te životne namirnice, s obzirom na to da je došlo do rasta cene sirovina.

„PREDSTAVIO SE KAO LEKAR I REKAO DA MI JE DETE POVREĐENO“ Srpkinju uznemirio poziv, nova prevara preplašila građane!

Kada su u pitanju potrošači, Vlada je saopštila da povećanje cena neće značajno uticati na njihov standard, ali nije bila objavila tačan iznos.

– Vlada je u cilju sprečavanja velikih poremećaja i očuvanja životnog standarda stanovništva, ograničila cenu hleba od brašna T-500, a imajući u vidu to da je sadašnja cena korigovana u skladu sa tržišnim kretanjima, neće biti neophodna intervencija prodajom brašna iz robnih rezervi nakon 1. jula 2024. godine. To znači da će biti raspodeljena samo količina brašna neophodna za jedan mesec – saopšteno je iz Vlade Srbije

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NOVA CENA HLEBA: Evo koliko će ubuduće da košta!”

  1. I,koliko ce da kosta!?stavite u naslovu kolika ce biti cena i ne kazete kolika je,zasto se to uvek tako radi!?brisem vasu aplikaciju jer ovo nije prvi put da tako radite!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter