Izvor: blic
16.07.2021 u 15:10
0

NOVI KORONA PRESEK: Ponovo raste broj novozaraženih!

Korona presek za petak 16.jul.

VAŽNO:

HAOS NA SUĐENJU BELIVUKA I MILJKOVIĆA: Od jezivih dokaznih fotografija komadanja tela, odsecanja glave i ubistava OSUMNJIČENIMA POZLILO!

RADOJIČIĆ ZA HAPPY TV O SVIM PROJEKTIMA U PRESTONICI: Beograd je prava metropola puna turista, a Tiršova dva će biti najbolja bolnica u REGIONU!

UBISTVO KOD LIPLJANA: U pucnjavi ima i više povređenih

HEROJSTVO SRPSKIH POLICAJACA U NIŠU: Brzom akcijom sprečili samoubistvo – OTELI BOMBU iz ruke čoveku, pa evakuisali porodicu!

U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 8.687 osoba, od kojih je pozitivno 206, ali preminulih nema.

Na respiratorima je šest pacijenta.

Podsetimo da je juče od ukupno 8.618 testiranih osoba bilo 156 pozitivnih. Jedna osoba je preminula, dok je sedam pacijenata bilo na respiratorima.

Srbija će za dan-dva dostići 50 odsto vakcinisanih, ali ni sa tim procentom nismo ni blizu kolektivnog imuniteta. Imunizacija je usporena, delta soj se ubrzao, četvrti talas epidemije je tu, kaže savetnik Unicefa za imunizaciju doktor Dragoslav Popović.

– Ovo će biti talas nevakcinisanih, oni će da generišu ovaj soj virusa u ovom talasu i možda neki novi soj koji će se pojaviti – naveo je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter