Izvor: KURIR
03.01.2021 u 12:27
0

Obavljen 151 pregled, hospitalizovana 103 pacijenta

U kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljen je 151 pregled, a ukupan broj prvih pregleda je 76, saopštio je Gradski štab za vanredne situacije u Vranju.

Uzorkovana je krv kod 106 pacijenata i sačinjen 71 RTG pluća. Urađeno je 87 antigenskih testova. Od tog broja 36 je pozitivno. Dijagnostikovana je bronhopneumonija kod 12 pacijenata.

U kovid bolnicama Zdravstvenog centra Vranje hospitalizovana su 103 pacijenta.

SVE O SPORTU

DRAMA NA KOPAONIKU: MMA borac pravio krš i lom, pa ga UHAPSILI

DESNI BEK ATLETIKO MADRIDA OPET NA TERENU: FIFA se umešala u slučaj!

VARNICE I TUGA OBELEŽILE SUPERKLASIKO: Dva najveća argentinska rivala ponovo imali obračun!

Od tog broja 95 je pozitivno na korona virus. Sa bronhopneumonijom su 94 pacijenta, na kiseoniku 56. Na bolničko lečenje primljeno je 10 pacijenata, isti broj je otpušten na kućno lečenje. Trenutno je u kovid bolnicama ZC Vranje 57 slobodnih postelja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter