Izvor: Tanjug
12.08.2021 u 13:44
0

OPREZ U VOŽNJI: Radovi na obilaznici oko Beograda

JP „Putevi Srbije“ saopštilo je danas da se zbog radova na izgradnji nove petlje „Bubanj Potok“ na Obilaznici oko Beograda i njenog uklapanja sa postojećim autoputem, na državnom putu I A reda broj 1 u smeru ka Nišu, saobraćaj odvija po izmenjenom režimu od zone isključenja sa autoputa na Kružni put do petlje „Tranšped“.

VAŽNO:

LUKIĆ U „DOBRO JUTRO“: Šmit može da bude samo dobar nemački turista – NIJE DOVOLJNO ŠTO SRBIJU UCENJUJU KOSOVOM, SAD NAMEĆU I INCKA!

RAJIĆ I ANĐELKOVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Jaka Srbija je motor razvoja Otvorenog Balkana!

Dragica Gašić: Znam da je pravda na mojoj strani

Naglašava se da se u zoni radova saobraćaj odvija u po dve saobraćajne trake za svaki smer kretanja – saobraćaj ka Nišu odvija se preticajnim saobraćajnim trakama oba smera, dok se u smeru ka Beogradu odvija zaustavnom i voznom saobraćajnom trakom.

JP „Putevi Srbije“ moli učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i da poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, kao i da budu strpljivi, s obzirom na pojačan intenzitet saobraćaja zbog letnje turističke sezone.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter