Izvor: HappyBSC
07.10.2020 u 17:45
0

OŠTRE KONTROLE I KAZNE Pogledajte kako komunalna milicija kontroliše putnike u gradskom prevozu (FOTO)

S obzirom na to da je broj zaraženih u porastu, komunalna milicija je na ulicama, ali i u gradskom prevozu. 

Reporter HappyBSC zatekao je patrole komunalne milicije kako ulaze u gradske autobuse i kontrolišu putnike da li su propisno zaštićeni.  

Maske, rukavice, fizička distanca, obavezne su u javnom prevozu, a onaj ko ne bude imao može da dobije kaznu i do 150.000!

Beograd koji je okarakterisan kao žarište pandemije u cilju suzbijanja daljeg širenja virusa uveo je novu meru kontrole putnika. 

Komunalci su na licu mesta i kazne pljušte na sve strane. Podsećamo das u maske obavezne kako bi zaštitili i sebe i ljude oko vas. 

OBAVEZNO PROČITAJTE

LOPOVI OD OVOGA BEŽE! Čudo od alarma i to za 2 EVRA (VIDEO)

ZAPANJUJUĆA ANALIZA NEMAČKOG VIRUSOLOGA Ne dramite, mi smo u trajnom talasu KORONE

A OD OČEVA – NIŠTA Evo kako pamet sa majki prelazi na decu

APSOLUTNI POBEDNICI! Za ovih pet znakova oktobar je ZLATNI MESEC

Svi vozači su takođe obavezni  da nose maske, ali oni nemaju obavezu da nose masku gde postoje kabine.

U poslednja 24 sata korona virus je potvrđen kod još 121 osobe, dok je preminuo 1 pacijent. Testirano je 6.700 osoba, od kojih je 1.81 odsto pozitivna na kovid 19. Uz pomoć respiratora diše 20 pacijenata. Do sada je virus potvrđen kod 34,193 osoba, od ukupno testiranih 1.173.582.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić je posle Kriznog štaba izjavio da je veliki broj zaraženih sa žurki a u cilju suzbijanja širenja Covida-19 moraju se poštovati mere nošenja maski kao preventiva i komunalna policija aktivno deluje na terenu. 

Apel stručnjaka je da svi građani poštuju prevetivnemere kako se scenario koji smo teškom mukom prebrodili, ne ponovi. Eksperti poručuju da se nose maske i time izbegnemo kazne ali i ne dozvolimo da padne u vodu sav trud koji smo uložili prethodnih meseci.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter