Izvor: Alo.rs
24.12.2020 u 14:27
0

OTKRIVENO: Evo koju će vakcinu primiti predsednik Vučić!

Prvu vakcinu protiv virusa korona u Srbiji je primila predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić. Ona je primila vakcinu konzorcijuma “Fajzera” i “Bionteka”, ali i otkrila koji će vakcinu primiti predsednik Aleksandar Vučić.

Kako je rekla premijerka, predsednik Vučić će verovatno primiti vakcinu kineskog “Sinofarma”.

Ona je objasnila da je dogovor sa predsednikom Vučićem bio da njih dvoje prime dve različite vakcine i dodala da u ovom trenutku imamo vakcinu konzorcijuma “Fajzera” i “Bionteka”, a u najskorije vreme se očekuju i vakcine od kineskog “Sinofarma”, kao i određene količine ruske vakcine “Sputnjik V”.

SVE O KORONI

STUDIJA POKAZALA: Provetravanje smanjuje transmisiju kovida za 80 odsto

ĐERLEK: Fajzerove vakcine posle NOVE GODINE stižu na nedeljnom nivou

MILION DOZA VAKCINA U JANUARU! Brnabić najavila: Imaćemo milion doza vakcina u januaru, Fajzer-Biontek pokazao veliku ozbiljnost

ISPLIVAO DETALJAN PLAN VAKCINACIJE: Ovim redom će se VAKCINISATI stanovništvo u Srbiji

Navela je da je sigurna da ćemo krajem prvog kvartala ili početkom drugog imati i vakcinu kompanije “Astra-Zeneka”, a nakon toga i “Moderninu”.

Brnabićeva je istakla da će građani imati na raspolaganju sve vakcine koje su odobrene u matičnim zemljama i međunarodnim regulatornim telima, ali da će sve vakcine morati da odobre i naše agencije i instituti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter