Izvor: BSC Happy
21.10.2023 u 12:19
0

POČINJE 66. MEĐUNARODNI SAJAM KNJIGA U BEOGRADU: Višedecenijski angažman Fondacije Braća Karić u izdavaštvu

Više od 30 godina Fondacija Braća Karić kroz misiju negovanja i očuvanja nacionalne baštine, posvećena je ideji promocije i aktuelizacije domaćih korena i običaja i materijalne i duhovne kulture srpskog (na)roda. Uverenje da su održanje pisma, jezika, istorije i kulturnog nasleđa najsigurnija i najvrednija promocija jednog naroda predstavljaju temelj podviga Fondacije.

OPREZ, UPOZORITE NAJMLAĐE: Ovo su reči kojima otmičari mame decu, 99 odsto krene sa njima

Dokle god su živi maternji jezik, motivi narodne istorije, umetnost i tradicija predaka i savremenika jednog naroda, vitalan je i njegov nacionalni identitet. Višedecenijski angažman Fondacije Braća Karić u izdavaštvu svedoči o plemenitoj nameri čuvara tradicije i kulture a bogata i raznolika kolekcija izdavačkih poduhvata jesu egzaktna potvrda da su odgovornost prema društvu i državi ukorenjeni u viziji porodice Karić.

Na ovogodišnjiem Sajmu knjiga, koji u kalendarima kulturnih događaja jugoistočne Evrope zauzima centralno mestoBraća Karićučestvuje sa svojim novim
naslovima . Potreba da se od zaborava sačuvaju sva dobra materijalne i posebno duhovne kulture srpskog naroda čine ključni motiv kojim se rukovode svi u Fondaciji Braća Karić a pregalačko rodoljublje porodice Karić zalog za budućnost mladim naraštajima i naslednicima.

S posebnim zadovoljstvom vas pozivamo da nas posetite na štandu Fondacije u HALI 2 Beogradskog sajma kako bismo vas upoznali sa novim izdanjima koja će, na obostranu radost, naći mesto u vašoj biblioteci.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter