Izvor: Kurir.rs
11.12.2020 u 15:59
0

POKRAJINSKI SEKRETAR ZA ZDRAVSTVO JASAN: NOVE MERE POSLE 15. DECEMBRA! Slavlja su najveći problem

Pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković izjavio je danas da će nakon 15. decembra uslediti novi set mera, odnosno da će, nakon dodatnih konsultacija za vikend, u ponedeljak biti doneta odluka o uslovima za ulazak u Srbiju.

Gojković je ukazao da su problem slavlja koji predstoje, kao i povratak jednog broja građana Srbije za Božić i Novu godinu, te da se i danas na Kriznom štabu razgovaralo kako da se obezbede najbolji mogući postupci za sve koji žele u Srbiju.

I OVO ĆE VAS INTERESOVATI…

DOLIJALI RAZBOJNICI: Ženi UKRALI dva prstena sa ruke, a u novembru čoveku koverat pun para

MAJKA TROSTRUKOG UBICE OSUĐENA ZBOG PORODIČNOG NASILJA: Mora da plati kaznu od 265 evra

DANAS BEZ VODE DO PONOĆI: Ako živite u ovim delovima Zvezdare, Voždovca i Zemuna, kod kuće vas i večeras čekaju suve česme

DOGODILA SE HAVARIJA: Pukao radijator pa poplavio ambulante Doma zdravlja u Kraljevu

On je rekao da će sigurno postojati određen vid uslova, odnosno epidemioloških mera, ne samo za građane Srbije, već i za one koji nemaju državljanstvo naše zemlje.

Tokom vikenda biće održane konsultacije, a za ponedeljak je zakazana nova sednica Kriznog štaba, na kojem će se doneti odluka.

„I do sada smo slušali preporuke medicinskog dela Kriznog štaba“, rekao je Gojković i naveo da će se trenutne mere nastaviti do 15. decembra i da će nakon toga uslediti novi set mera.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter